Robokamu

Huoltopalvelua robotti-imurillesi mutkattomasti.

Tarjoamme laadukasta huoltamispalvelua robotti-imureille. Olemme ammattitaitoisia ja kokeneita huoltamisen ammattilaisia, ja teemme työmme huolella ja tarkasti.

Huoltamispalvelumme sisältää kaiken tarvittavan  toimivuuden ja suorituskyvyn ylläpitämiseksi. Teemme huoltotoimenpiteet huolellisesti ja tarkasti, ja käytämme aina laadukkaita varaosia.

Jos sinulla on robotti-imuri, joka tarvitsee huoltoa, tilaa se tältä sivulta alempaa. 

Autamme sinua mielellämme!

Repair Of The Robot Vacuum Cleaner. Disassembled Robot Vacuum Cleaner.

Teet tilauksen tältä sivulta ja lähetät tai tuot robotti-imurisi meille huoltoon. 

Perushuollon kesto on noin 2 viikkoa, kun olemme vastaanottaneet laitteen, muissa korjauksissa ja huolloissa menee yleensä pitempään. Yleensä osien saatavuudesta riippuen n. 3-4 viikkoa.  Ilmoitamme sinulle välittömästi kun laite on huollettu.

Robotti-imurisi sekä lataustelakka. (ei pölysäiliöllistä telakkaa)

Kyllä onnistuu yleensä,  täytä ylläoleva huoltovaraus ja keskustellaan vaihtoehdoista.  Virhekoodit kertovat jo pitkälle mikä laitteessa ongelmana, tosin mallikohtaisesti vika ei ole aina siinä mitä virhekoodi ilmoittaa.

Toimitus maksaa 10€ per suunta.

Me laskutamme huollon tai korjauksen. Laitteen luovutus vasta kun lasku on maksettu.

Takaamme että olet tyytyväinen huollettuun robotti-imuriisi, tähtäämme aina että asiakas ja imuri on palveltu parhaalla mahdollisella tavalla. Voit katsoa rehellisiä arvosteluja meistä puolueettomalta sivustolta.

https://g.page/r/CQsHxxg24EWMEB0/review

https://www.cusrev.com/fi/reviews/robokamu.fi

Scroll to Top