Robokamu

Roborock Q7 Max Valkoinen

Roborock Q7 Max – paras valinta lemmikkitalouksiin

Roborock Q7 Max on tehokas robotti-imuri, joka yhdistää tinkimätöntä imurointitehoa, älykästä navigointia ja käyttömukavuutta. Tässä kokemuksia ja tietoa Roborock Q7 Maxista:

  • Imuroi ja moppaa: Roborock Q7 Max pystyy imuroimaan ja moppaamaan samanaikaisesti jopa 240 m² alueella yhdellä latauksella. Voit siis luottaa siihen, että kodissasi on aina puhtaat lattiat.
  • Tehokas imuteho: Roborock Q7 Max tarjoaa 4200 Pa:n maksimi-imutehon, joka mahdollistaa erittäin tehokkaan siivouksen. Se imuroi pois pölyä mattojen uumenista ja nosta pois roskat lattioiden raoista.
  • Kuminen tukkeutumaton pääharja: Erityisen hyödyllinen lemmikkitalouksissa. Karvat ja hiukset kulkeutuvat suoraan pölysäiliöön eivätkä kietoudu harjan ympärille.
  • Pitkäkestoinen puhdistus: Suuren 5200 mAh:n litiumioniakun ansiosta Roborock Q7 Max voi siivota jatkuvasti jopa 3 tuntia yhdellä latauksella.
  • Moppausominaisuus: Robotti voi tarvittaessa imuroida ja mopata samanaikaisesti. Voit hienosäätää veden virtauksen tasoa lattiapintojesi ja mieltymystesi mukaan.
  • Älykäs navigointi: PreciSense LiDAR -järjestelmä luo selkeitä siivousreittejä ja tarkkoja karttoja kotisi eri alueista.

Roborock Q7 Max on saanut yleisesti positiivisia arvosteluja käyttäjiltä. Useat käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä sen tehokkuuteen ja kykyyn imuroida erilaisia lattiapintoja ja paksuja mattoja.

Kaupallinen yhteistyö

Hanki imuri helposti Amazonista tästä linkistä: https://amzn.to/47J6avg

Scroll to Top