Robokamu

Roborock Q Revo Muista

Roborock Q Revo on omaa aikaa arvostavan valinta!

Roborock Q Revo on omaa aikaa arvostavan valinta! Tämä voimakkaalla imuteholla, nousevilla moppityynyillä ja PreciSense® LiDAR -navigoinnilla varustettu robotti-imuri siistii kotisi lattiat erityisellä huolella, minkä lisäksi saat yhä enemmän toimintoja käyttöösi älypuhelinsovelluksen kautta. Monitoiminen tyhjennys- ja puhdistusasema vie käyttökokemuksen täysin uudelle tasolle, sillä se tekee robotti-imurin käytöstä huoletonta, automaattista ja edistyksellistä.

Arkea helpottava automaattinen tyhjennys- ja puhdistusasema hoitaa puolestasi muutakin kuin ainoastaan robotti-imurin akun latauksen. Asema huolehtii niin robotti-imurin pölysäiliön tyhjennyksen, vesisäiliön täyttämisen kuin moppien puhdistuksen ja kuivauksen moppaustoiminnon päätyttyä. Puhtaan veden 5 litran ja likaisen veden 4,2 litran säiliöt ovat erillään, minkä ansiosta ne eivät koskaan sekoitu keskenään ja lattiat puhdistuvat aina raikkaalla vedellä. Aseman ehdottomiin etuihin kuuluvat myös näppärä pikalatausominaisuus sekä irrotettava moppien pesualusta.

Aina puhtaat moppityynyt: Tyhjennys- ja puhdistusaseman modernit teknologiat huoltavat moppityynyt toimintavalmiiksi jokaisen lattianpesun jälkeen. Ensin moppityynyt hangataan puhtaiksi pesualustassa, minkä ansiosta sinun itsesi ei tarvitse koskea likaisiin moppeihin. Tämän jälkeen asema syöttää erittäin lämmintä 45 °C ilmaa mopeille, estäen näin ikävien hajujen muodostumisen ja taaten moppien hygieenisyyden. Robotti-imuri täyttää vielä sisäänrakennetun 80 ml kokoisen vesisäiliönsä automaattisesti asemassa, joten se on aina valmiina seuraavaan moppauskierrokseen.

Suuritehoista imurointia ja vaivaton pölysäiliön tyhjennys: Hiekkaa eteisessä, jauhoja keittiön lattialla leivonnan jälkeen tai muroja pöydän alla perheen aamupalan jäljiltä? Ei hätää, sillä Roborock Q Revo putsaa kaikki arjen jäljet hetkessä suurella teholla! Robotti-imuri on varustettu suurella 5200 mAh akulla sekä voimakkaalla 5500 Pa imuteholla, joiden ansiosta nautit pitkäaikaisesta ja huolellisesta puhdistuksesta.

Kaupallinen yhteistyö

Hanki imuri helposti Amazonista tästä linkistä: https://amzn.to/3t6Lm1q

Scroll to Top