Robokamu

Irobot Roomba J7

IRobot Roomba j7 – Pienempi kokoiseen Lemmikkitalouteen

IRobot Roomba j7 on robotti-imuri, joka on suunniteltu välttämään esteitä ja sotkuja, kuten lemmikkien jätöksiä ja johtoja. Se on yksi iRobotin älykkäimmistä malleista.

iRobot Roomba j7:ssä on sisäänrakennettu kamera ja koneoppimisteknologia, joiden avulla se tunnistaa ja väistää yleisiä esteitä, kuten latauskaapeleita tai sukkaa, joka on karannut matkalla pyykkikoriin. Sen erikoisominaisuus on sen kyky tunnistaa ja välttää lemmikkien jätökset, jotka voisivat aiheuttaa ikäviä onnettomuuksia ja sotkuja. Se lähettää sinulle valokuvan esteestä, jotta voit käskeä robottia kiertämään sen tai siivoamaan sen ympäriltä – tämän mahdollistaa iRobot Genius.

iRobot Roomba j7 on tehokas robotti-imuri, joka kerää hienoa pölyä ja suurempia roskia sekä matoilta että kovilta lattioilta. Se mukauttaa imutehoaan eri lattiapinnoille ja pystyy poistamaan likaa ja karvaa tehokkaasti. Siinä on kaksi kumiharjaa, jotka estävät hiusten takertumisen.

iRobot Roomba j7 on myös älykäs robotti-imuri, joka oppii tunnistamaan ja nimeämään eri huoneet kodissasi. Voit määrittää sovelluksen kautta, missä ja milloin haluat sen siivoavan. Voit myös käyttää ääniohjausta yhteensopivien älykaiuttimien, kuten Amazon Alexan tai Google Assistantin, kautta2. Se ehdottaa älykkäästi myös kieltoalueita, joita se ei saa siivota, kuten esimerkiksi mattoja tai huonekaluja4.

iRobot Roomba j7 on siis robotti-imuri, joka sopii sinulle, jos haluat siivouksen olevan mahdollisimman automaattista ja mukautettavaa, ja jos sinulla on lemmikkejä, jotka saattavat aiheuttaa sotkuja.

Kaupallinen yhteistyö

Hanki imuri helposti Amazonista tästä linkistä: https://amzn.to/47Y4f5y

Scroll to Top